Swiss Education Group (SEG)
Swiss Education Group (SEG) — найбільша освітня група у Швейцарії, яка пропонує престижну освіту у галузі туризму, готельного бізнесу та кулінарії. Група складається з 4 університетів, які розташовані у франкомовних та німецькомовних регіонах Швейцарії. Понад 6500 студентів понад 120 різних національностей щорічно надходять до SEG.
Swiss Education Group має тісні зв’язки з партнерами у галузі готельно-ресторанного бізнесу. Двічі на рік SEG проводить Міжнародний Форум, у якому беруть участь понад 100 компаній зі сфери готельно-ресторанного менеджменту. Цей захід дозволяє студентам пройти співбесіду з потенційним роботодавцем та мати зв’язки для подальшого працевлаштування.
Swiss Education Group вже понад 30 років випускає спеціалістів у сфері Hospitality. Програма навчання ґрунтується на бездоганних традиціях швейцарської гостинності. Особлива увага приділяється отриманню практичних навичок, розвитку критичного мислення та лідерства.
– 89% випускників шкіл Swiss Hospitality and Business Management Schools займають управлінські посади або створюють власні компанії протягом 5 років після навчання.
– 96% випускників програм навчання у сфері Hospitality працевлаштовуються у готелях протягом 5 років після закінчення навчання.
– 73% випускників працюють у сфері туризму, гостинності та ресторанного бізнесу.
Swiss Education Group складається з чотирьох навчальних закладів: Сesar Ritz Colleges, Culinary Arts Academy, Hotel Institute Montreux та Swiss Hotel Management School.
HIM Business School Montreux (SEG)
HIM Business School Montreux — інноваційна бізнес-школа, яка пропонує навчальні програми для здобуття кваліфікації бакалавра у галузі менеджменту та готельного менеджменту. Заклад вищої освіти посідає визначне місце у ТОП-10 кращих університетів світу. HIM дозволяє студентам із різних куточків світу опановувати високий рівень академічних програм двома мовами: французькою та англійською. Бізнес-школа надає змогу здобути кваліфікацію з 3 спеціалізацій: бренд-менеджмент у люкс-сегменті, фінанси, управління талантами. В навчальному закладі щорічно навчається понад 6500 студентів більше ніж 120 національностей.
Заклад вищої освіти має тісні зв’язки з партнерами у галузі готельно-ресторанного бізнесу. Двічі на рік HIM проводить Міжнародний Форум, у якому беруть участь понад 100 компаній зі сфери готельно-ресторанного менеджменту, що розширює зв’язки з потенційними роботодавцями. Студенти мають можливість пройти 3 стажування для здобуття практичного досвіду.
Навчальний заклад входить до престижної мережі Swiss Education Group, робота яких спрямована на підготовку кваліфікованих спеціалістів з кулінарної майстерності, управління бізнесом та менеджменту у сфері гостинності. Програма навчання закладу вищої освіти ґрунтується на бездоганних традиціях швейцарської гостинності. Значний акцент зосереджений на здобутті практичного досвіду, розвитку критичного мислення та лідерських якостей.
– 89% випускників бізнес-шкіл займають управлінські посади або створюють власні компанії протягом 5 років після навчання.
– 96% випускників академічних програм стають затребуваними кандидатами на працевлаштування у готелях протягом пʼятиріччя після закінчення вишу.
– 73% випускників будують карʼєру у галузі міжнародного туризму та готегьно-ресторанного бізнесу.
Тісне партнерство з лідерами галузі та безперервне вдосконалення навчальних програм дозволяють здобути актуальні знання, що відповідають потребам сучасного ринку.
Seg Culinary Arts Academy
Seg Culinary Arts Academy є престижним навчальним закладом вищої освіти для здобуття високої кваліфікації у галузі кулінарного мистецтва. CAA має впевнену репутацію лідера серед університетів у Швейцарії та входить у ТОП-10 кращих вишів світу за версією міжнародного рейтингу QS. ВНЗ має кампуси в Ле-Бувре, де студенти навчаються перші два роки навчання, а також в Бріг (останній рік навчання). Навчальна програма ґрунтується на комплексному підході, який надає змогу студентам здобути першокласну кулінарну освіту з винятковими бізнес-навичками. Викладачі вишу є справжніми зірками кулінарного мистецтва з досвідом роботи у топових ресторанах Мішлен і співпраці з королівською родиною. Навчання пліч-о-пліч з кулінарними геніями та практична спрямованість навчальних програм дозволяє студентам отримати компетенцію, що визнається у будь-якому куточку світу. Співпраця навчального закладу з провідними академічними та галузевими партнерами розширює можливості для стажування та підвищує перспективи для подальшого працевлаштування.
Академія кулінарних мистецтв є невід’ємною частиною престижної мережі шкіл Swiss Education Group, що спеціалізується на сфері гостинності, бізнесу та кулінарії. Це формує потужну глобальну спільноту та будує мережу контактів, що відкриває нові перспективи та можливості. CAA має новітнє оснащення для реалізації кулінарних талантів і втілення найсміливіших ідей. Також ВНЗ постійно інвестує кошти у розвиток своїх фахівців і викладачів, що дозволяє інтегрувати інновації в навчальний процес і здобувати виняткові компетенції у галузі гастрономії.
Партнерство навчального закладу з провідними шеф-кухарями та галузевими експертами дозволяє зробити програму актуальною відповідно до сучасних тенденцій. Студенти беруть участь у майстер-класах, лекціях, відвідувати кращі швейцарські ресторани для здобуття поглиблених знань і практики з найкращими світовими експертами. Пріоритетом навчальних програм CAA є добробут студентів, який досягається завдяки збалансованому психічному, фізичному, емоційному та соціальному розвитку у позитивному інтернаціональному ком’юніті.
Culinary Arts Academy пропонує широкий спектр можливостей для забезпечення виняткового студентського досвіду проживання на кампусі. Учні можуть займатися музикою, покращувати навички сомельє у винному клубі або долучатися до студентських організацій, що спрямовані на охорону природного середовища та сталий розвиток. Також в університеті щороку організовуються різноманітні заходи, вечірки, екскурсії до найвизначніших пам’яток Швейцарії, поїздки на кінофестивалі, концерти та відвідування музеїв. Захопливі швейцарські пейзажі та понад 200 зимових і літніх курортів створюють широкі можливості для активного відпочинку: піші прогулянки, велоспорт, гольф, верхова їзда, сплави на байдарках, вітрильний спорт і багато іншого.