Провідна вища кулінарна школа Франції успішно функціонує з 1999 року, грунтуючись на принципах та досвіді відомого французького кухаря та ресторатора Алена Дюкасса. Навчальний заклад прагне не тільки надавати виняткові кулінарні знання, а й наслідує принципи та філософію сталого розвитку. Відомий творець у світі кулінарії має найбільшу кількість зірок Мішлен у світі, що надає змогу студентам із різних куточків світу переймати глибокі знання та практикувати технічні навички пліч-о-пліч з топ-кулінарами світового рівня. Екологічне ставлення до оточуючого світу та продуктів, що використовуються у приготуванні страв, розширює уявлення студентів до кулінарної науки. Навчальний заклад забезпечує різнобічну та цілісну освіту, що дозволяє студентам розвивати компетенції, необхідні для управлінської та підприємницької діяльності. Випускники не лише опановують блискучу майстерність, а й стають відповідальними громадянами глобального світу.
Заклад вищої освіти є невід’ємною частиною всесвітньо відомої групи Sommet Education. Приналежність до провідної мережі підкреслює відповідність навчальних програм світовим стандартам якості освіти. Викладачі є професійними шеф-кухарями та кондитерами-практиками, кваліфікація яких дозволяє інтегрувати інновації у процес приготування та використовувати найсучасніший підхід до створення гастрономічних шедеврів.
Sommet Education Ecole Ducasse Paris Campus
Вища кулінарна школа пропонує міжнародним студентам широкий спектр академічних програм, що дозволяють здобути кваліфікацію бакалавра, підвищити кваліфікацію, а також опанувати нову професію для поціновувачів високої кухні. Кампус у Парижі розпочав свою роботу у 2020 році. Він надає доступ до інноваційного обладнання, сучасного оснащення та має репутацію закладу топ-вишу Європи у галузі кулінарного мистецтва за версією World Culinary Awards. Світове визнання вишу відкриває широкі кар’єрні можливості для випускників і дозволяє працювати у будь-якій країні.
Кампус у Парижі, площею 5000 кв. м, представляє собою окрему будівлю, де створені спеціалізовані умови для зростання та розвитку. Він відповідає найвимогливішим академічним потребам і є еталоном кулінарної освіти. Студенти мають змогу працювати на одній із шести сучасних кухонь, вдосконалювати індивідуальну майстерність у хлібопекарській або кондитерській лабораторії, а також обмінюватися досвідом із однолітками, працюючи у сучасно оснащених коворкінгах. На території також є ресторан і магазин.